witblok 1440 100

Beugelen is een balspel dat al eeuwen wordt gespeeld en is een van de oudste balsporten in Nederland. Beugelen is nog steeds populair in Noord-Brabant en Limburg en daarmee een typisch Zuid-Nederlandse activiteit.

Bij het beugelen krijgt u een houten schop of sleger. Met deze schop is het de bedoeling dat u een zware, 4 kilogram wegende bal door een ring in het midden van de baan laat rollen. Een team verdient punten door de eigen ballen door de ring te sturen. De deelnemers moeten echter ook proberen de scoringskansen van de tegenstanders te saboteren door hun ballen uit de baan te spelen.

Beugelen is geschikt voor zowel jong als oud en daarmee zeer geschikt als familie activiteit. Daarnaast bevindt onze beugelbaan zich binnen in De Pandoer en is de baan hierdoor overdekt. Ons beugel arrangement is daarom een succes bij goed én slecht weer. U krijgt voor het beugelen speluitleg en tijdens het gehele arrangement wordt u begeleid door ons, zodat het lekker spel soepel verloopt.

Als u wellicht denkt dat beugelen een oubollig spel is, dan heeft u het mis. We staan elke keer weer versteld hoe fanatiek onze bezoekers spelen. Wellicht dat het ook komt doordat er heuse prijzen te winnen zijn. We organiseren namelijk een competitie voor de beugeldeelnemers, waar de winnaars dus een leuk presentje krijgen.


Tijdens het beugelen kunt u genieten van een drankje en een hapje van de bar die bij de beugelbaan staat. Ons beugelarrangement kunt u gratis boeken, in combinatie met één van de feest- of dinerarrangementen op onze arrangementen pagina. Ook is het mogelijk om ons beugelarrangement te boeken als back up evenenement, als een outdoor arrangement door slecht weer niet door kan gaan.

Onze beugelbaan en partycentrum liggen in het oostelijke puntje van Noord-Brabant en hierdoor ontvangen we veel gasten om te beugelen uit zowel Brabant als Limburg. Iedereen is echter welkom natuurlijk voor dit gezellige spel.

Wilt u ons beugel arrangement boeken dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 0493-691918.

Een heerlijke dag...

Wat hebben wij genoten van ons huwelijksfeest in De Pandoer. Het was helemaal top. Bedankt!.

Evenlien Janssen Helmond

Vind je de Pandoer leuk?

Close

Like ons dan