witblok 1440 100

Wilt u een leuke, ludieke fietstocht maken? Dan is onze funtrain iets voor u! Onze funtrain is een fietstrein bestaande uit aan elkaar geschakelde 2-persoonsfietsen. We kunnen tot 7 wagonnetjes aan elkaar schakelen voor in totaal 14 deelnemers. Voor gasten die niet kunnen fietsen hebben we 4 plaatsen zonder trappers.

Onze funtrain is een leuk teamuitje, waarbij u veel bekijks zult trekken. Ook zult u goed moeten samenwerken, want met een funtrain moeten deelnemers goed rekening met elkaar houden. Verder fietst u door de mooie, landelijke Peel in Oost-Brabant.

We hebben voor u fietsroutes beschikbaar, maar u kunt ook zelf een route naar eigen wens samenstellen. De Pandoer ligt vlakbij een knooppuntennetwerk, waar u zelf een route kunt samenstellen via knooppunten.

Een fietstocht met de funtrain kunt u goed combineren met een brunch, lunch en/of diner in De Pandoer. Ook kunnen we u met een knapzak op pad sturen, zodat u onderweg kunt picknicken. Onze knapzak is gevuld met lekkere producten, waaronder enkele typische Peellekkernijen. De funtrain kan bij De Pandoer opgehaald worden en moet voor het donker teruggebracht worden. Bij terugkomst kunt u naar wens nog genieten van een heerlijk op maat gemaakt diner.


Onze funtrain is populair bij bedrijfsfeesten en familieuitjes. Bij grote groepen is het mogelijk om tandems bij te huren. Een tocht met de funtrain kunt u goed combineren met andere activiteiten in en rondom De Pandoer. Ook bieden we diverse diner- en feestarrangementen. Wij kunnen zo een compleet bedrijfsfeest organiseren met verschillende activiteiten, een diner en feest.

Wilt u onze funtrain huren of meer informatie over deze activiteit dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of ons bellen op 0493-691918.

Een heerlijke dag...

Wat hebben wij genoten van ons huwelijksfeest in De Pandoer. Het was helemaal top. Bedankt!.

Evenlien Janssen Helmond

Vind je de Pandoer leuk?

Close

Like ons dan