witblok 1440 100

In samenwerking met Golfbaan het Woold bieden we golfclinic arrangementen aan onder leiding van een gediplomeerde leraar. Bij deze golf arrangementen wordt u ontvangen op De Pandoer met koffie en gebak. Hierna gaat u naar Golfbaan het Woold die een kleine 3 kilometer van De Pandoer gelegen is. U kunt op eigen vervoer naar deze golfbaan gaan, maar in overleg kunnen we ook vervoer voor u regelen.

De golfbanen van het Woold liggen vlakbij Nationaal Park de Groote Peel in een mooie bosrijke, landelijke omgeving. De banen zelf liggen op ruim 80 hectare voormalig bos- en heidegebied op pure zandgronden, die zorgen voor een uitstekende golfbaan. U komt helemaal tot rust in deze schitterende omgeving, terwijl u tegelijkertijd actief bent in de buitenlucht.

Bij De Pandoer kunt u kiezen voor een 2 uurs golf arrangement en een 4 uur durend arrangement. Bij het 2 uur durende arrangement krijgt u 2 uur lang les van een gediplomeerde golfleraar. U krijgt de basis uitgelegd van de golfsport en krijgt les in afslaan, chippen en putten.
Als u een golf arrangement boekt voor 4 uur, krijgt u ook eerst 2 uur les. Nadat u 2 uur lang heeft gechipt, geput en afgeslagen onder toeziend oog van een kundige leraar, gaat u zelf de golfbaan op. U kunt 2 uur lang zelf enkele holes lopen en een wedstrijd houden met collega's, vrienden of familie.

Onze golfclinic is leuke acitiviteit voor personeels- en bedrijfsfeesten. Vroeger was golf een sport voor de elite, maar vandaag de dag is golf populair onder verschillende lagen van de bevolking. Daarnaast is de golfbaan een plaats waar zaken worden besproken en deals worden beklonken. Onze golfclinic is daarom ook een ideale mogelijkheid om op een ontspannen manier met golf in aanraking te komen.

Tevens is ons Pandoer golf arrangement een leuke activiteit voor vriendengroepen. Golfen wordt steeds populairder onder twintigers en dertigers en ons arrangement is dan ook erg populair bij deze doelgroep. Onze golfclinic is daarnaast prima te combineren met een diner en een feest in De Pandoer. Onder het genot van een hapje en een drankje beleeft u een perfecte afsluiting van een leuke dag.

Golf Arrangement Brabant en Limburg

Partycentrum De Pandoer en Golfbaan het Woold liggen in de gemeente Asten-Heusden. Asten-Heusden ligt in het oosten van Noord-Brabant en ligt vlakbij Limburg. Vanuit Eindhoven en Helmond bent u in ruim een half bij ons zalencentrum. Vanuit Venlo en Weert bent u echter ook zo bij De Pandoer. Als u dus een golfclinic in Noord-Brabant of Limburg zoekt, dan is ons arrangement een uitstekende mogelijkheid.

Bent u dus op zoek naar een actieve doch rustige activiteit in de buitenlucht dan is onze Pandoer golfclinic ideaal. In een landelijke en bosrijke omgeving komt u helemaal tot rust, terwijl een gediplomeerd golf leraar de fijne kneepjes van deze mooie sport leert.

Prijzen van onze golfclinic vindt u op onze arrangementen pagina. Hier vindt u tevens feest- en dinerarrangementen, waarmee u een golfclinic kunt combineren. Wilt u een golfclinic boeken of meer informatie over ons golf arrangement of combinaties met andere arrangementen, dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of ons bellen op 0493-691918.

Een heerlijke dag...

Wat hebben wij genoten van ons huwelijksfeest in De Pandoer. Het was helemaal top. Bedankt!.

Evenlien Janssen Helmond

Vind je de Pandoer leuk?

Close

Like ons dan