witblok 1440 100

Ga terug in de tijd met onze Oud-Hollandse spellen. Leuk voor de oudere deelnemers, die weer terug naar hun jeugd gaan. De spellen zijn echter tijdloos en onze spellen zijn favoriet bij de kinderen. We bieden bij De Pandoer twee mogelijkheden aan voor Oud-Hollandse spellen. Ten eerste hebben we nabij De Pandoer een heus spellenbos vol moet Oud-Hollandse spelletjes. Daarnaast bieden we ook in De Pandoer zelf verschillende spellen aan.

Pandoer Tontjes Spelletjesbos

Op anderhalve kilometer afstand van het Pandoer partycentrum ligt ons Tontjes spelletjesbos. Dit is een afgeschermd stuk bos waar we 12 Oud-Hollandse spellen hebben opgesteld, zoals blikgooien, doelschieten, blindemannetje en fietsband werpen. Omdat ons terrein afgeschermd is kunt u ongestoord alle spellen doen.

Tijdens het gehele spelletjesbos arrangement zult u begeleid worden door een medewerker van De Pandoer. Deze zal u tevens uitleg verstrekken over de diverse spellen. Daarnaast kan onze medewerker u van een drankje en hapje voorzien van de bar die in het spelletjesbos zelf aanwezig is. Alle spellen samen kosten ongeveer 2 tot 2,5 uur om te voltooien. Als u klaar bent met de Oud-Hollandse spelletjes, dan kunt u terug in De Pandoer nog genieten van een lekkere kom soep.

Oud-Hollandse Spellen in De Pandoer

Ook in ons Partycentrum kunt u terecht voor verscheidene Oud-Hollandse spelletjes, zoals sjoelen, spijkerslaan, rollerbal en vuisten. Deze indoor Oud-Hollandse spellen zijn een goed alternatief in het geval dat het slecht weer is. Daarnaast zijn deze Oud-Hollandse spelletjes prima te combineren met andere activiteiten binnen De Pandoer, zoals een quiz, of workshop.


Ons Oud-Hollandse spellen arrangement is een leuke activiteit voor familiefeesten en kinderfeestjes. Rustig, maar toch actief kan zowel jong als oud meedoen. Tevens is deze activiteit goed te combineren met een diner en/of feestarrangement.

Ons Oud-Hollandse spellenbos ligt op de grens van Noord-Brabant en Limburg en als u dus eens Oud-Hollandse spellen wilt doen in Brabant of Limburg, dan bent u bij ons op het juiste adres.

Als u ons Oud-Hollandse spellen arrangement wilt reserveren, dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier, onsDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bellen via 0493-691918.

Een heerlijke dag...

Wat hebben wij genoten van ons huwelijksfeest in De Pandoer. Het was helemaal top. Bedankt!.

Evenlien Janssen Helmond

Vind je de Pandoer leuk?

Close

Like ons dan