witblok 1440 100

Een quiz is een gezellige activiteit om te doen met vrienden of collega's. Onder het genot van een hapje en een drankje strijdt u om een leuk presentje. In De Pandoer bieden we onder andere de onderstaande quizzen aan. We schrijven onder andere, want als u zelf een idee heeft voor een leuke quiz of spel, dan zullen wij dit voor u regelen.

Pubquiz

We bieden een heuse pubquiz aan in onze Old Oak Pub. In een pubquiz strijden deelnemers in teams tegen elkaar om wie de meeste kennis heeft. Een pubquiz bestaat uit meerdere rondes, waaronder de geluidsronde. Smartphones moeten uit tijdens de pubquiz, want het gaat om kennis die in het hoofd zit. De winnaars verdienen een leuk presentje en natuurlijk de eeuwige roem.

Ik hou van.. quiz

Geïnspireerd door de populaire spelshow bieden we ook onze eigen 'Ik hou van...' quiz aan. In teams strijden de deelnemers tegen elkaar in onder andere de 'raad het lied' en 'rijtjes' ronde. Onze quiz is niet alleen een kennisquiz, maar ook een gezelligheidsspel. Lachen is een garantie in deze quiz. De winnaars verdienen een leuk aandenken.

Moordspel

In het moordspel kruipt u in de huid van een detective om een moord op te lossen. Eén deelnemer is de moordenaar, maar deze zal uiteraard ontkennen. Door middel van aanwijzingen en ondervragingen proberen deelnemers er achter te komen wie de schuldige is. Het voordeel van het moordspel is dat het zowel met kleine als grote groepen gespeeld kan worden. Daarnaast hebben we ook een kinderversie van het moordspel voor kinderfeestjes. Het moordspel is een leuk, psychologisch spel, dat zal uitnodigen om vaker te spelen.

Zelf Quiz organiseren

Zoals we al schreven zullen we ook uw eigen quiz ideeën uitvoeren. Als u zelf echter een quiz in De Pandoer wilt organiseren, dan is die mogelijkheid er ook. In al onze zalen hangen beamers die u hiervoor kunt gebruiken.

Een quiz is een leuke, rustige activiteit voor zowel jongeren als ouderen. Tevens is een quiz een leuke activiteit voor bedrijfs- en personeelsfeesten Onze quizzen zijn goed te combineren met andere activiteiten zoals een bedrijfsworkshop, of proeverij 


Al deze activiteiten kunnen we dankzij onze vele zalen organiseren binnen De Pandoer onder één dak organiseren. Zo is het dus mogelijk om verschillende activiteiten na elkaar of tegelijkertijd te organiseren. Daarnaast zijn onze activiteiten te combineren met onze diner- en feestarrangementen.

Een quiz is ook een leuk idee voor een vrijgezellenfeest of vriendenactiviteit. Verder zijn diverse quizzen geschikt voor een kinderfeestje, zoals het moordspel.

Ons partycentrum ligt in Heusden in het oosten van Noord-Brabant en niet ver van Limburg. Als u dus één of meerdere quizzen wilt doen in Brabant of Limburg dan bent u bij ons op het juiste adres!

Wilt u een quiz reserveren of meer informatie over een quiz, dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier, ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bellen op 0493-691918.

Een heerlijke dag...

Wat hebben wij genoten van ons huwelijksfeest in De Pandoer. Het was helemaal top. Bedankt!.

Evenlien Janssen Helmond

Vind je de Pandoer leuk?

Close

Like ons dan