witblok 1440 100

Partycentrum De Pandoer is een mooi startpunt voor wandel- en fietstochten in de landelijke Peelomgeving. U wordt ontvangen in De Pandoer met een lekkere brunch of lunch, waarna u met een volle maag op pad gaat.

Wandeltochten De Peel en Oost-Brabant

We hebben wandeltochten met routebeschrijving door het mooie landelijke landschap van de Peel. U kunt ervoor kiezen om eerst een brunch of lunch in De Pandoer te doen, maar we kunnen u ook op stap sturen met een knapzak vol met lekkernijen voor onderweg. Dan kunt u zelf onderweg een mooie plek uitzoeken om te picknicken.

Ook bieden we verschillende wandelspeurtochten aan voor onze gasten, zoals de fotozoektocht waarbij u op zoek moet gaan naar punten in de omgeving aan de hand van foto's. Daarnaast hebben we een fotozoektocht met excursie, waarbij u op bezoek gaat bij een melkkoeien boerenbedrijf. Hier leert u waar de melk die in de supermarkt ligt vandaan komt.

Bij De Pandoer bieden we wandeltochten aan van verschillende lengtes voor zowel geoefende als ongeoefende wandelaars. Als u wilt kunt u een wandeling in Oost-Brabant combineren met een brunch, lunch of diner in De Pandoer.

Fietstochten De Peel en Oost-Brabant

De Pandoer is tevens een ideaal startpunt voor fietstochten in het oostelijk gedeelte van Noord-Brabant. We hebben fietstochten van verschillende lengtes voor zowel mountainbikes als normale fietsen. Daarnaast kunt u ook tandems huren bij De Pandoer in Oost-Brabant.

U fietst door het mooie, landelijke landschap van de Peel, terwijl u ondertussen ontspannen met elkaar kunt kletsen. We hebben voor u fietsen met routebeschrijving, maar De Pandoer ligt ook vlakbij een fietsknooppunt, waar vandaan u zelf een route kunt samenstellen. Onze fietstochten zijn goed te combineren met een brunch, lunch of diner op De Pandoer.

Ook is het weer mogelijk dat we u op weg sturen met een picknick pakket, waarmee u onderweg kunt lunchen.


Onze wandel- en fietstochten zijn een leuk uitje voor families en andere groepen. U bent lekker actief in de buitenlucht in een mooie omgeving. U komt helemaal tot rust in het landelijke omgeving van Oost-Brabant. Onze speurtochten zijn favoriet bij kinderfeesten en familieuitjes. Onze tochten zijn echter ook leuk als bedrijfsuitje, waarbij deelnemers elkaar op een ontspannen, ongedwongen manier beter leren kennen tijdens het fietsen of wandelen.

Onze tochten zijn daarnaast goed te combineren met andere activiteiten en arrangementen van De Pandoer. Wilt u meer informatie over onze wandel- of fietstochten, dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier, ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen op 0493-691918.

Een heerlijke dag...

Wat hebben wij genoten van ons huwelijksfeest in De Pandoer. Het was helemaal top. Bedankt!.

Evenlien Janssen Helmond

Vind je de Pandoer leuk?

Close

Like ons dan