witblok 1440 100

We bieden in De Pandoer verscheidene workshops aan voor groepen. Naast dat workshops een gezellige activiteit zijn, bieden deze tegelijkertijd een leerzame ervaring. Workshops zijn leuk als bedrijfsuitje, maar ook als vrienden- of familie activiteit. Hieronder vindt u een lijst van workshops die we in ons partycentrum aanbieden. Heeft u een idee voor een leuke workshop en staat deze niet in de onderstaande lijst? Neem dan gerust contact met ons op en dan gaan wij dit voor u regelen.

Koffie/Barista workshop

Was u ook zo onder de indruk van de lekkere cappuchino die u in die leuke koffiebar kreeg? Nou, in deze workshop leert u zelf hoe u deze kunt maken. Onder leiding van een ervaren barista krijgt u informatie en les hoe u de lekkerste én mooiste koffie maakt. Natuurlijk gaat u ook zelf aan de slag en leert u onder andere de perfecte cappuchino en café latte maken. Na deze workshop zullen uw vrienden versteld staan van de koffie die ze bij u thuis krijgen.

Cocktail Workshop

Met een lekkere cocktail haalt u de zomer in huis. In onze cocktail workshop leert u hoe u diverse cocktails thuis kunt maken, zoals een verfrissende Mojito of een Long Island Ice Tea. Na onze cocktail zullen uw vrienden versteld staan van uw cocktails en zult u het middelpunt van feestjes zijn met uw cocktail skills.

Salsa Workshop

Salsa is één van de populairste dansen van dit moment. Deze dans komt oorspronkelijk uit Cuba, en dit merkt u door de Latijn-Amerikaanse passie die in deze dans zit. Onze salsa workshop biedt u de mogelijkheid om op een ontspannen, ongedwongen manier met salsa kennis te maken. U krijgt les van een ervaren salsa dansleraar die u de beginselen van salsa aan zal leren. Wellicht is deze salsa introductieles het begin van uw nieuwe hobby!

Karikatuur Tekenen Workshop

Veel mensen hebben thuis een karikatuurtekening hangen, vaak gemaakt tijdens een vakantie. In De Pandoer bieden we de mogelijkheid om zelf een karikatuurtekening te leren maken, via onze karikatuur teken workshop. Een karikatuur tekenleraar zal uitleggen waar u op moet letten bij het maken van een tekening en zal u tips geven hoe u op een relatief makkelijke manier een karikatuur tekening kunt beginnen. Deze workshop is geschikt voor zowel oud als jong en er zal veel gelachen worden tijdens de les.

Goochel Workshop

Probeert u ook altijd het geheim achter die ene goochel truc te ontdekken? In onze magic workshop leert u zelf hoe u anderen aan het denken zet. Een echte goochelaar zal in deze workshop enkele leuke goochel trucs uitleggen. Uiteraard gaat u ook zelf aan de slag en na de les zult u zelf in staat zijn enkele goochel trucs uit te voeren. Onze goochel workshop is vooral populair onder de jongeren, maar ook volwassenen zullen fanatiek de goochel trucs onder knie proberen te krijgen.


Onze workshops zijn populair bij bedrijfs- en personeelsfeesten doordat we beschikken over meerdere zalen in De Pandoer zijn we ook in staat meerdere workshops tegelijkertijd of na elkaar aan te bieden. Op deze manier kunnen werknemers een of meerdere workshops naar keuze volgen. Daarnaast zijn deze bedrijfsworkshops goed te combineren met onze diner- en feestarrangementen die eveneens op De Pandoer zijn.

Op onze bedrijfsarrangementen pagina  vindt u meer informatie over onze diverse arrangementen. Zoals we al schreven zijn we, in overleg, in staat ook andere workshops aan te bieden. Als u dus een leuk idee heeft voor een workshop, dan gaan we dit voor u regelen. Als u dus een workshop zoekt in Brabant of Limburg dan bent u bij ons dus op het juiste adres.

Verschillende activiteiten zijn ook populair bij kinderfeestjes, zoals de goochel workshop en de karikatuur tekenles. Ook deze activiteiten zijn te combineren met een hapje en drankje in De Pandoer.

Wilt u één of meerder workshops reserveren of meer informatie over onze workshops, dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier,  ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen op 0493-691918.

Een heerlijke dag...

Wat hebben wij genoten van ons huwelijksfeest in De Pandoer. Het was helemaal top. Bedankt!.

Evenlien Janssen Helmond

Vind je de Pandoer leuk?

Close

Like ons dan