witblok 1440 100

catering 004 300De Pandoer staat al decennia in Asten-Heusden en in de wijde omgeving bekend om gastheerschap, kwaliteit, flexibiliteit en een persoonlijke aanpak. Hiervoor kunt u natuurlijk naar ons zalencentrum komen, maar we kunnen ook naar u toe komen. Met onze cateringservices krijgt u namelijk De Pandoer op bezoek. Dat wil zeggen dat we de kwaliteit en services van De Pandoer ook op locatie kunnen leveren.

Keukenwagen voor Catering

Bij De Pandoer hebben we de beschikking over een professionele, mobiele keukenwagen die we overal naar toe kunnen rijden. In deze keukenwagen verzorgen onze professionele koks voor culinaire hoogstandjes, wat zowel een bescheiden versnapering als een luxe diner kan zijn. Onze keukenwagen is op het gebied van stroom en water zelfvoorzienend, wat betekent dat we onze wagen zelfs in het bos kunnen neerzetten en toch aan het werk kunnen gaan.

Doordat we gebruik maken van een eigen keukenwagen en personeel, zijn we zeer flexibel en kunnen we met al uw wensen rekening houden. Als gasten bijvoorbeeld glutenvrij of vegetarisch willen eten, dan zorgen we hiervoor. Bij het woord catering denken veel mensen aan een buffet en hoewel dit natuurlijk bij ons mogelijk is, zijn we bijvoorbeeld ook in staat tot een luxe walking dinner.

Catering Tapwagens en Nostalgische Bierwagen

catering 003 300Naast het eten, zorgen we er tevens voor dat de drank op en top verzorgd is. Hiervoor beschikken we onder andere over mobiele tapwagens en een heuse nostalgische bierwagen. Alle drankjes die u in De Pandoer zelf kunt krijgen, zijn ook beschikbaar bij onze cateringservices, wat varieert van frisdrank tot sterke drank.

Compleet Cateringpakket voor Feest

Naast de bovengenoemde keukenwagen, tapwagens en bierwagens kunnen we een geheel feest, diner of ander evenement op locatie organiseren. Zo kunnen we onder andere (sta)tafels, stoelen, barkrukken, verlichting en audio voor u meenemen. In ons bezit hebben we eveneens podia en partytenten voor catering, voor het geval dat het slecht weer mocht zijn. We kunnen zelfs op locatie voor een automatiek, chique entree en nostalgische ijscokar zorgen.

We nemen al dit materiaal overigens niet alleen mee om het af te geven. Als u wilt, bouwen we het hele evenement voor u op en breken we alles ook weer af na afloop. Zo hebben u en uw gasten een onbezorgde dag en kunt u optimaal genieten.

We zijn in staat om zowel binnen als buiten een compleet evenement te organiseren. Zo kunnen we een ware dansvloer aanleggen, voor als u een feest wilt organiseren waar de voetjes van de vloer gaan.

catering 006 300Uiteraard staan, naast onze koks, ook ons overige personeel tot uw beschikking, waaronder obers en serveerster. Als u catering zoekt voor een feest, zijn we tevens in staat een band of DJ voor u te regelen. We zijn De Pandoer in staat een heel event te regelen, waarbij we met al uw wensen rekening zullen houden. Hoewel we tot dit alles in staat zijn, is het uiteraard niet noodzakelijk de complete organisatie uit handen te geven en dit laten we dan ook geheel aan u. Niet alleen ons personeel staat overigens tot uw beschikking, ook zal een van de eigenaren van De Pandoer aanwezig zijn om er voor garant te staan dat uw evenement op rolletjes loopt.

Bij De Pandoer verzorgen we catering voor evenementen en feesten voor groepen van slechts tien personen tot groepen van maar liefst 1500 personen. Hoe klein of hoe groot het gezelschap ook is, we staan garant voor een persoonlijke aanpak, waarbij gastheerschap, kwaliteit en uw wensen voorop staan.

Catering voor Bruiloften en Bedrijfsfeesten

We verlenen onze services voor verscheidene evenementen. Zo verzorgen we onder andere catering voor bruiloften. Hierbij zijn we dus niet alleen in staat om het eten en de drank te verzorgen, maar we kunnen tevens een geheel trouwfeest op locatie organiseren. U bepaalt en wij regelen het voor u.

Daarnaast is onze catering voor bedrijfsfeesten eveneens populair, mede omdat we in staat zijn catering te verzorgen voor grote groepen tot 1500 personen. De Pandoer is tevens populair voor bedrijfsfeestcatering, omdat een bedrijf slechts met één partij zaken hoeft te doen. Zoals we reeds schreven, hebben we het vermogen om een compleet evenement te organiseren, inclusief activiteiten zoals workshops of proeverijen. Daarnaast berekenen we vooraf de kosten voor uw bedrijf, zodat u geen verrassingen achteraf krijgt.

We zijn natuurlijk ook in staat catering te verzorgen voor andere evenementen en feesten, zoals lunchcatering, bedrijfscatering en partycatering. Hierbij stemmen we wederom de catering geheel op uw evenement en wensen af. Bij De Pandoer betekent catering maatwerk.

Pandoer Arrangementen voor Catering

catering 002 300De arrangementen die u bij ons zalencentrum kunt boeken, kunt u ook op locatie boeken. We bieden een grote verscheidenheid van zowel feestarrangementen als dinerarrangementen. Hierbij betaalt u een vast bedrag per persoon. Hierdoor houdt u overzicht over de kosten en kunt u deze goed inschatten. Al onze arrangementen vindt u op onze arrangementenpagina 

Bij De Pandoer kunt u naast een compleet arrangement ook losse statafels, barkrukken, dinertafels, servies, bestek en vele andere cateringbenodigheden huren. Hierbij bezorgen we gratis binnen 15 kilometer van De Pandoer in Asten-Heusden. .

De Pandoer is het Adres voor Catering in Noord-Brabant en Limburg

Zoals u heeft kunnen lezen, staan we bij De Pandoer garant voor gastheerschap, kwaliteit, flexibiliteit en een persoonlijke aanpak. Dit geldt dus niet alleen in De Pandoer zelf, maar eveneens voor onze catering op locatie. We verhuren losse cateringproducten, maar zijn ook bij machte een compleet cateringevenement te organiseren, inclusief personeel dat tot uw beschikking staat. Ons doel is om u een onbezorgde en aangename ervaring te bezorgen.

Door onze jarenlange ervaring zijn we in de regio Asten-Heusden een begrip. Onze cateringservices zijn populair in Brabant en Limburg, en regelmatig verzorgen we onze catering in en rondom Eindhoven, Helmond en Venlo. Ook buiten Brabant en Limburg echter stellen we onze services ter beschikking.

Als u van onze cateringdiensten gebruik wilt maken, kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier, ons bellen op 0493-691918 of ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Ook als u vragen heeft over onze mogelijkheden omtrent catering kunt u via de bovengenoemde methoden contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u ook langskomen bij De Pandoer zelf, waar we u in persoon kunnen uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen.

Een heerlijke dag...

Wat hebben wij genoten van ons huwelijksfeest in De Pandoer. Het was helemaal top. Bedankt!.

Evenlien Janssen Helmond

Vind je de Pandoer leuk?

Close

Like ons dan