witblok 1440 100

Wilt u een leuke familiedag in Noord-Brabant organiseren? Dan bent u bij De Pandoer op het juiste adres. In en rondom ons zalencentrum in het knusse Asten-Heusden verzorgen we een grote verscheidenheid van familiedag activiteiten, voor zowel jong als oud. Ons doel is om onze gasten een leuke, onvergetelijke en onbezorgde dag te bezorgen. Daarbij vinden we gastheerschap, een persoonlijke aanpak en kwaliteit belangrijk en stellen we ons altijd flexibel op. Bij De Pandoer wordt uw familiefeest gegarandeerd een succes.

Familiedag Buitenactiviteiten

Met de Familie Fietsen

Bij De Pandoer hebben we ruime ervaring in het organiseren van familiedag uitjes, zowel voor binnen als voor buiten. Als u met uw familie ontspannen wilt fietsen, dan hebben we diverse fietsroutes door de landelijke omgeving van de Peel. We hebben fietsroutes van verschillende lengtes en zowel sportief als rustig. Als u een keer op een andere manier wilt fietsen, dan raden we onze funtrain aan. Deze fietstrein bestaat uit aan elkaar geschakelde wagonnetjes, waarbij u moet trappen om vooruit te komen. Iedereen moet goed samenwerken in de funtrain en u trekt gegarandeerd de aandacht van de omgeving.

Wandelroutes voor Familiedag in Noord-Brabant

U kunt op uw familiedag ook lekker gaan wandelen in de landelijke omgeving van Asten-Heusden. We hebben mooie wandelroutes door het mooie Peellandschap, maar ook speurtochten, waarbij puzzels moeten worden opgelost. Onze wandelspeurtochten zijn erg populair bij families met kinderen.

Klootschieten: Leuk voor Volwassenen en Kinderen

Een ander leuk familiedag uitje is om met de familie te gaan klootschieten. Hierbij wordt de familie in teams opgesplitst en leggen de teams vervolgens een klootschietparcours af. Hierbij is het de bedoeling dat de teamleden om de beurt een kogel, de kloot, vooruit werpen. Het team dat het parcours aflegt met het minste aantal worpen, wint het klootschieten en ontvangt een leuk presentje op De Pandoer. Het klootschieten is een leuke familieactiviteit, waarbij zowel jong als oud kan meedoen.

Familiedag Binnenactiviteiten

Beugelen met de Familie

We organiseren bij De Pandoer eveneens leuke indooractiviteiten voor familiedagen en familiefeesten. Deze zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor een familiedag in de winter. Erg populair bij zowel volwassenen als kinderen is beugelen op onze beugelbaan. Bij dit typisch Zuid-Nederlandse spel is het de bedoeling dat u met een houten schop een zware kogel door een poort, de beugel, mikt. Om iedere deelnemer, zo nodig, nog fanatieker te maken, reiken we na afloop een prijs uit aan de winnaar.

Familiefeest Quiz

In De Pandoer organiseren we diverse gezellige quizzen, zoals een ik hou van ... quiz, het moordspel en een pubquiz. In teams wordt fanatiek gestreden en aan het eind van de quiz, krijgen de winnaars een leuk presentje.

Familiedag Workshops

We zijn tevens in staat leuke workshops voor families te organiseren in De Pandoer. De workshops die het populairst zijn bij families en gezinnen, zijn het karikaturen tekenen en goochelworkshop. Tijdens het karikaturen tekenen gaat u onder leiding van een tekenleraar zelf aan de slag, waarbij lachen gegarandeerd is! In de goochelworkshop gaat u ook zelf aan de slag. Heeft u zich altijd al afgevraagd hoe die ene goocheltruc nu in elkaar zit? In deze workshop leert u onder leiding van een echte goochelaar enkele leuke trucs. Deze workshops zijn zowel leuk voor volwassenen en kinderen en een garantie voor een leuke middag.

Een compleet overzicht van onze activiteiten voor een leuke familiedag vindt u onder het activiteitenmenu. Als u zelf een idee heeft voor een leuke familieactiviteit, dan kunt u dat bij ons aangeven en dan gaan wij dit voor u regelen!

Familiebrunch of diner bij De Pandoer in Noord-Brabant

Naast het doen van een leuke activiteit, kunt u ook lekker eten en drinken in De Pandoer. We bieden uitgebreide mogelijkheden voor een familiebrunch of diner in ons zalencentrum. We hebben acht zalen, verschillend van grootte en elk met een eigen unieke sfeer. We hebben in De Pandoer onze eigen keuken, waar professionele koks voor u een lekkere brunch, lunch of diner kunnen bereiden. Doordat we onze maaltijden in eigen beheer bereiden, zijn we zeer flexibel en kunnen we met al uw wensen en voorkeuren rekening houden.

Gezellig Familiefeest voor Jubileum, Reünie of Speciale Verjaardag

Al onze feestzalen zijn uitermate geschikt voor een gezellig familiefeestje in de avond. We hebben rustige zalen, waar u kalm wat kunt zitten en drinken, maar ook vertrekken waar we voor u een gezellig dansfeest kunnen organiseren. Meer informatie over elke zaal vindt u onder het zalenmenu. Deze zalen zijn tevens heel populair voor jubilea en reünies. Als u dus een jubileumbruiloft wilt vieren, dan biedt De Pandoer hier uitstekende mogelijkheden voor. In De Pandoer viert u op een speciale manier uw jubileumhuwelijk, zoals een koperen, zilveren, robijnen of gouden bruiloft. Daarnaast zijn we een populaire locatie voor reüniefeesten in Noord-Brabant.

Als u een speciale verjaardag wilt vieren, bijvoorbeeld als een familielid Sarah of Abraham wordt, dan organiseren we voor u een speciaal en op uw wensen afgestemd verjaardagsfeest, waarbij we de jarige op een leuke manier in het zonnetje zetten.

Zoals u kunt lezen, biedt De Pandoer zeer uitgebreide mogelijkheden voor een familiedag of familiefeest. Hierbij zijn we in staat plezierige familieactiviteiten te organiseren, lekkere maaltijden te bereiden en een gezellig feestje te organiseren. Hierbij stemmen we de dag of avond helemaal op uw wensen af, zodat u een onbezorgde dag heeft en lekker kunt genieten. Ons zalencentrum ligt in Asten-Heusden, in Noord-Brabant en nabij Limburg en we zijn het adres voor een geslaagd familiefeest in Brabant.

Heeft u interesse om een leuke familieactiviteit, familiedag of gezellig familiefeest bij De Pandoer te organiseren, dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier], ons telefonisch bereiken op 0493-691918 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen als u vragen heeft of zelf ideeën voor een familiefeest wilt aandragen.

Een heerlijke dag...

Wat hebben wij genoten van ons huwelijksfeest in De Pandoer. Het was helemaal top. Bedankt!.

Evenlien Janssen Helmond

Vind je de Pandoer leuk?

Close

Like ons dan