witblok 1440 100

Wilt u een gezellig feestje vieren in een echte Engelse pub, maar dan in Nederland? Dan bent u bij De Pandoer op het juiste adres. Onze Old Oak Pub is namelijk ingericht als een authentieke, chique pub met luxe fauteuils, relaxte stoelen en natuurlijk een bar met barkrukken. Binnen in deze pub proeft u de warme, gezellige sfeer van een Engels café. Als u dus een mooie pub in Noord-Brabant of nabij Limburg zoekt, dan hoeft u niet verder te zoeken.

Klik op een van onderstaande foto's voor een vergroting 

    IMG_9092 IMG_9119 IMG_9151  

      IMG_9186

Pub voor Bedrijfsfeest

Onze Old Oak Pub is ideaal voor een gezellig bedrijfs- of personeelsfeest. In onze pub kunt u een rustige borrel organiseren, waar u en uw collega's kunnen bijkletsen, maar tevens een swingend feest. Het podium met dansvloer staat midden in de pub, waardoor iedereen bij het feest betrokken wordt. Ons personeel zal u voorzien van drankjes, zoals een Engelse of Schotse whisky.

We hebben in De Pandoer een eigen keuken, waar professionele koks voor u hun best zullen doen. Zij kunnen uiteraard fish and chips voor u bereiden, maar ook een chic diner of heerlijke delicatessen. Bescheiden of chic, kwaliteit is gegarandeerd. Daarnaast kunnen we rekening houden met persoonlijke voorkeuren, zoals wensen voor vegetarisch of glutenvrij eten.

In De Pandoer zijn maar liefst acht feestzalen gevestigd, die aan elkaar geschakeld kunnen worden. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om een feest over meerdere zalen te geven. Zo kunt u bijvoorbeeld ervoor kiezen om in de Basiliek discozaal een swingend feest te organiseren, terwijl in een andere zaal, zoals de Old Oak Pub, gasten rustig kunnen praten. Uiteraard kan het dak in de Old Oak Pub er ook af, bijvoorbeeld met een live band op het podium.

We hebben in en rondom De Pandoer uitgebreide mogelijkheden voor bedrijfsfeesten en activiteiten voor bedrijfsfeesten. Meer informatie hierover vindt u op onze bedrijfsfeesten en activiteiten pagina Uiteraard is onze pub ook beschikbaar voor andere feesten, zoals een trouwfeest of familiefeest.

Pubquiz of Proeverij

De Old Oak Pub leent zich uitstekend voor een pubquiz. Een pubquiz is een kennisquiz, waarbij teams tegen elkaar strijden in onder andere de geluids- en plaatjesronde. Een pubquiz is een echte gezelligheidsquiz, waar de deelnemers een leuk presentje kunnen winnen.

Daarnaast is onze Old Oak Pub een mooie locatie voor een proeverij. In De Pandoer kunnen we onder andere een bier- en whiskyproeverij voor u organiseren. Een bierkenner kan u laten kennismaken met speciale bieren. Als u een voorkeur heeft voor een bepaald soort bier, bijvoorbeeld Trappistenbieren, dan verzorgen wij een trappistenbierproeverij voor u.
Tijdens de whiskyproeverij kunt u Britse whisky's en Ierse en Amerikaanse whiskies proeven. Een whiskydeskundige zal u uitleg geven over de achtergrond en het productieproces van de verschillende whisky's en waar u op kunt letten. Op onze drankproeverijen pagina kunt u meer informatie vinden over onze proeverijen.

Zoals u kunt lezen hebben we de sfeer van een Britse pub naar Asten-Heusden gebracht en als u een pub zoekt voor een feest in Brabant of nabij Limburg, dan bent u bij ons op het juiste adres.

Wilt u graag meer informatie over de Old Oak Pub en de mogelijkheden om in dit Engelse café een feest of andere activiteit te organiseren, neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier, telefonisch op 0493-691918, of via ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We vertellen u graag over de mogelijkheden voor een feest of activiteit in onze Old Oak Pub.

Een heerlijke dag...

Wat hebben wij genoten van ons huwelijksfeest in De Pandoer. Het was helemaal top. Bedankt!.

Evenlien Janssen Helmond

Vind je de Pandoer leuk?

Close

Like ons dan