witblok 1440 100

kerstmarkt 300Wilt u tijdens kerst uw werknemers ook verrassen met iets leuks? In samenwerking met De Pandoer kunt u met een uniek concept in kerstsfeer uw werknemers uitnodigen om hun eigen kerstpakket samen te stellen onder het genot van een hapje en een drankje.

De Pandoer staat bekend om haar feesten op maat van groot tot klein. Met een geheel verzorgde "kerstmarkt" als nieuw concept, krijgt uw kerstpakket een geheel andere beleving.

Kerstmarkt
Uw werknemer waant zich op een echte kerstmarkt. Bij binnenkomst krijgt iedereen een waarde cheque/ aantal dukaten waarvoor hij/zij de markt op kan gaan om zijn/haar eigen kerstpakket samen te stellen.

Uw werknemer kan onder het genot van een drankje rustig naar de verschillende kraampjes gaan om te "shoppen". Het is de bedoeling dat iedere werknemer een eigen kerstpakket kan samenstellen voor het bedrag wat op zijn/ haar waarde cheque staat. Ze kunnen hiervoor bij de verschillende kraampjes iets uitzoeken.

Door de mooie aankleding en gezellige kerstmuziek, zal iedere werknemer met een voldaan gevoel terug kijken op deze bijzondere avond en daarmee wordt de beleving en waardering voor het kerstpakket extra vergroot. We kunnen dit helemaal op maat voor u verzorgen, dus we zouden graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden toelichten. We kunnen dit concept voor ieder budget samenstellen.

Dit jaar hebben we nog mogelijkheden op 15 en 22 december. Wanneer u meer wilt weten over dit unieke concept bel dan met 0493-691918.

Een heerlijke dag...

Wat hebben wij genoten van ons huwelijksfeest in De Pandoer. Het was helemaal top. Bedankt!.

Evenlien Janssen Helmond

Vind je de Pandoer leuk?

Close

Like ons dan