witblok 1440 100

Wanneer u een feest organiseert dan zoekt u een zaal die bij u past en waar u graag uw gasten wilt ontvangen. Daarbij heeft u natuurlijk uw persoonlijke voorkeuren. Kiest u voor modern, nostalgisch, met veel licht, of liever juist ingetogen? Een bruin café of een echte feestzaal?

In De Pandoer is het allemaal mogelijk. We beschikken over een aantal verschillende zalen, ieder met een geheel eigen sfeer. Op het keuzemenu op deze pagina kunt u een selectie maken en van iedere zaal een set foto's bekijken. Zo krijgt u al snel een goed beeld van de mogelijkheden.

Voor grotere groepen kunnen de zalen ook gecombineerd worden ingezet. En als u een bepaalde sfeer wilt oproepen in uw zaal voor bijvoorbeeld een themafeest, dan gaan wij daarover graag met u in gesprek. Alles is mogelijk en bespreekbaar.

U kunt natuurlijk ook een afspraak maken om een kijkje te nemen in De Pandoer. Dat kunt u doen door een contactformulier in te vullen of door gewoon even te bellen met 0493-691918. Een afspraak is altijd vrijblijvend en zo gemaakt!

Een heerlijke dag...

Wat hebben wij genoten van ons huwelijksfeest in De Pandoer. Het was helemaal top. Bedankt!.

Evenlien Janssen Helmond

Vind je de Pandoer leuk?

Close

Like ons dan