header-zaal

Familiefeest Limburg

Wanneer u een familiefeest wilt organiseren in Brabant of Limburg dan is het fijn als uw familieleden niet het halve land door hoeven te rijden voor een geschikte locatie. Partycentrum De Pandoer is gesitueerd in Asten-Heusden, net ten oosten van Eindhoven in Brabant, maar ook vanuit Limburg is onze locatie eenvoudig te bereiken. Vanuit Venlo bent u slechts krap een half uurtje onderweg. Ook voor onze activiteiten en onze faciliteiten hoeft u het zeker niet te laten. Informeer snel naar de mogelijkheden voor een ouderwets gezellig familiefeest op onze moderne locatie in Brabant.

Een familiefeest op een prachtige locatie op de rand van Limburg

De Pandoer is gelegen in de Peel, een prachtig gebied in Brabant en vlakbij Limburg. Het is voor uw familiefeest dan ook mogelijk om tijdens een familiedag lekker buiten bezig te zijn. Zo zijn er fiets- en wandel routes door het gebied of een gezellig potje klootschieten. Is het weer wat minder, of heeft u gewoon liever een familiefeest binnen, dan is er ook genoeg te doen waaronder:

En dat is natuurlijk allemaal nog buiten onze prachtige zalen en dinermogelijkheden om. Ook facilitair is alles goed geregeld. Vanuit Limburg is onze locatie in Brabant makkelijk te bereiken en er zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden. Neem contact op en geef ons uw wensen door zodat wij voor u een spetterend familiefeest kunnen organiseren! Hiervoor kunt u ons bereiken via telefoonnummer 0493-691918. Wij staan u graag te woord.


Neem een virtuele rondleiding!

Een heerlijke dag...

Wat hebben wij genoten van ons huwelijksfeest in De Pandoer. Het was helemaal top. Bedankt!.

Evenlien Janssen Helmond

Vind je de Pandoer leuk?

Close

Like ons dan