header-zaal

Groepsactiviteiten Brabant

Voor de leukste locatie voor groepsactiviteiten in Brabant komt u naar De Pandoer. Ons partycentrum is ten oosten van Eindhoven gevestigd en ligt vlakbij Limburg. Hier heeft u de keuze uit een breed assortiment van groepsactiviteiten voor zowel buiten als binnen. Ook buiten de activiteiten om is alles uitstekend geregeld met uitgebreide cateringmogelijkheden en prachtig aangeklede zalen. Lees snel verder voor een overzicht van onze activiteiten en schroom vooral niet om contact met ons op te nemen mocht u vragen hebben.

Een overzicht van de groepsactiviteiten die wij in Brabant verzorgen

De groepsactiviteiten voor buiten vinden plaats in de Peel, een prachtig natuurgebied in Brabant en Limburg. Hier kunt u met uw gezelschap een fiets- of wandeltocht ondernemen, of u kunt gebruik maken van onze fun train. Ook kunt u op ons terrein ten oosten van Eindhoven terecht in het Tontjes spelletjesbos waar u groepsactiviteiten als blikgooien, doelschieten en fietsband werpen kunt doen. Ook indoor is er meer dan genoeg te doen en kunt u kiezen uit de volgende groepsactiviteiten:

Al deze groepsactiviteiten kunnen gecombineerd worden in een arrangement met een compleet verzorgde catering. De Pandoer is verder zeer gemakkelijk te bereiken, zowel vanuit Eindhoven, als vanaf de andere kant uit Limburg.

Neem contact op voor meer informatie

Indien u nog vragen heeft of een offerte wilt opvragen voor de groepsactiviteiten die wij verzorgen, kunt het beste even bellen met ons partycentrum in Brabant. Hiervoor kunt u contact opnemen met telefoonnummer 0493-691918. Wij hopen u snel vanuit Brabant of Limburg welkom te mogen heten.Neem een virtuele rondleiding!

Een heerlijke dag...

Wat hebben wij genoten van ons huwelijksfeest in De Pandoer. Het was helemaal top. Bedankt!.

Evenlien Janssen Helmond

Vind je de Pandoer leuk?

Close

Like ons dan