header-zaal

Teamuitje Eindhoven

U wilt een teamuitje organiseren voor uw bedrijf in Eindhoven, en dan? Een teamuitje organiseren kan een hele klus zijn. Er moet van alles geregeld worden, de een wilt iets actiefs doen en de ander wil juist rustig kunnen praten onder het genot van een drankje, dus waar kiest u dan voor? Om nog maar te zwijgen van zaken als dieetwensen en voedselallergieën, en u wilt natuurlijk ook nog iets in de buurt van Eindhoven kunnen vinden. Nee, een teamuitje organiseren is zeker niet gemakkelijk. Maak het daarom makkelijker en kom gezellig naar De Pandoer. Ons partycentrum ligt net buiten Eindhoven, vlakbij Limburg en is uitermate geschikt voor een teamuitje waarbij iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Kijk snel verder voor meer informatie.

Een teamuitje in Eindhoven met voor ieder wat wils

Partycentrum De Pandoer is gelegen tussen Limburg en Eindhoven in natuurgebied de Peel. Dat maakt onze locatie ideaal voor een teamuitje. Zij die dat willen, kunnen buiten in de natuur diverse teambuilding activiteiten doen, terwijl de mensen die dat niet kunnen, of willen, zich binnen uitstekend kunnen vermaken. Zo zijn er diverse workshops die als teambuilding ingezet kunnen worden in Eindhoven zult u geen betere cocktailworkshop vinden dan bij De Pandoer. Na afloop van de activiteiten kunt u ook nog eens genieten van een uitstekend buffet en eersteklas entertainment.

Uitstekend bereikbaar

Ons partycentrum is vanuit Eindhoven, maar ook vanuit bijvoorbeeld Limburg uitstekend te bereiken voor een teamuitje. Vanuit Eindhoven hoeft u slechts een half uurtje te rijden voor een leuk teambuilding evenement, en ook vanuit plaatsen in Limburg zoals Venlo, is een geweldig teamuitje slechts een 30 minuten bij u vandaan. Neem vandaag nog contact op en vraag naar de mogelijkheden voor een teambuilding evenement op onze locatie bij Eindhoven door te bellen met telefoonnummer 0493-691918.


Neem een virtuele rondleiding!

Een heerlijke dag...

Wat hebben wij genoten van ons huwelijksfeest in De Pandoer. Het was helemaal top. Bedankt!.

Evenlien Janssen Helmond

Vind je de Pandoer leuk?

Close

Like ons dan