witblok 1440 100

De Pandoer biedt uitgebreide mogelijkheden voor bedrijfs- en personeelsfeesten. U stelt uw onvergetelijke bedrijfsfeest volledig naar uw eigen wensen samen. Bij ons kunt u een bedrijfsfeest met één of meerdere activiteiten combineren, maar ook simpelweg een kroeg afhuren voor uw personeel. We organiseren bedrijfsfeesten voor kleine, maar ook voor grote bedrijven met honderden werknemers.

De Pandoer heeft uw bedrijf het volgende te bieden

Waarom zou u De Pandoer kiezen voor uw bedrijfsfeest?

  • Uitgebreide mogelijkheden. We bieden een groot scala aan activiteiten, diners en feesten. Groot, klein, sportief of juist rustig, we hebben voor ieder wat wils en niets is ons te gek. U kunt bij ons activiteiten en arrangementen naar keuze combineren, waardoor we het iedereen naar de zin kunnen maken. Als u daarnaast zelf een idee heeft voor een activiteit of bedrijfsfeest, dan gaan we dit voor u organiseren.
  • Gastvrij en kwaliteit. U krijgt van ons persoonlijke begeleiding en ons doel is het om u en uw personeel een onvergetelijke dag te bezorgen. Hierbij staat gastvrijheid, vriendelijkheid en kwaliteit voorop. Bij De Pandoer doen we alles in eigen beheer, waardoor we aan al uw wensen kunnen voldoen. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we ook snel schakelen en zaken snel aanpassen als dit nodig is.
  • U weet vantevoren hoeveel het kost. We hebben een formule ontwikkeld, waarbij we voor u de kosten vooraf kunnen berekenen. Hierdoor zijn er geen verrassingen achteraf.

Hieronder vindt u de vele mogelijkheden die we aanbieden om een feest voor uw bedrijf tot een succes te maken.

Bedrijfsfeest Activiteiten voor Teambuilding

Bij De Pandoer kunt u kiezen uit verschillende activiteiten die u kunt combineren met een gezellig feest in ons zalencentrum. Bij een leuke activiteit leren werknemers op een ontspannen manier elkaar nog beter kennen. Daarnaast moeten werknemers bij veel van onze activiteiten goed samenwerken om tot een succes te komen. Als u dus teambuilding activiteiten of spellen zoekt voor uw bedrijf dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Hieronder vindt u enkele van onze activiteiten voor bedrijven. Als u een idee voor een activiteit heeft, maar staat deze activiteit niet in onze lijst, dan kunt u ons altijd bellen en dan gaan we dit voor u regelen. Bij De Pandoer staat namelijk voorop dat de gasten het naar hun hebben. Hieronder staan enkele van de leuke activiteiten die we voor uw bedrijf kunnen organiseren.

Golf clinics voor bedrijven
Op de golfbaan worden zaken besproken en gedaan. Vroeger was golf een sport voor de elite, maar vandaag de dag wordt golf door alle lagen van de bevolking gespeeld. Tijdens onze golf clinic komen uw werknemers op een ontspannen manier in contact met deze mooie sport. Een gediplomeerde leraar zal u de basis van het golf uitleggen, waarna u zelf aan de slag gaat. Tijdens de oefeningen krijgt u tips, waarna de meesten zullen merken dat de moeilijkheid van golfen best wel meevalt. Wilt u meer informatie over golfen voor bedrijven, dan vindt u deze op onze golf clinic pagina.

Koningschieten voor bedrijven
Wie is de koning of koningin van uw bedrijf? Dit kunt u bepalen bij het traditierijke koningschieten. Het koningschieten of schuttersfeest zit diep verankerd in het Brabantse en Limburgse verenigingsleven. Tussen en binnen gildes wordt op een sportieve manier uitgevochten wie de beste schutter is. Wilt u deze traditie ook een keer beleven met uw bedrijf of wilt u simpelweg het jachtinstinct in uw werknemers naar boven halen, dan is koningschieten een leuke activiteit voor personeelsfeesten. Wilt u meer weten over hoe u met uw bedrijf kunt koningschieten of hoe deze sport precies werkt, dan kunt u meer informatie vinden op onze koningschieten pagina 

Wandeltochten en speurtochten voor bedrijven
In de omgeving van het landelijk gelegen Asten-Heusen bieden we wandel- en speurtochten aan. Zo bieden we een foto zoektocht aan waar al lopend tussen de weilanden en de bossen gezocht moet worden naar foto locaties. Het team dat deze speurtocht het beste voltooit, krijgt van ons een passend presentje. We hebben bedrijfsspeurtochten met diverse lengtes en van verschillende aard, zowel voor kleine als grote groepen. Kijk voor meer informatie over tochten op onze wandel- en speurtochten pagina 

Fietstochten voor bedrijven
Op de fiets kunt u op een sportieve manier snel de omgeving verkennen. Met de mountainbike leert u de mooie en onbekende plekjes kennen van Oost-Brabant. Voor diegenen die liever op de weg blijven, hebben we ook fietstochten die u over de gebaande paden door het landelijke landschap leiden. Op de fiets kunnen deelnemers op een ontspannen en ongedwongen sfeer met elkaar praten, terwijl ze kunnen genieten van de mooie omgeving in de Peel. We bieden fietstochten aan in verscheidene lengtes en over diverse terreinen. Tevens bieden we de mogelijkheid tot het huren van tandems om met koppels samen te kunnen fietsen. Kijk voor meer informatie over onze fietstochten op onze fietstochten pagina 

Klootschieten voor bedrijven
Klootschieten is een oud-Hollands spel dat al sinds eeuwen wordt gespeeld. Hoewel deze sport vooral populair is in het Oosten en Noorden van het land, kunt u ook met uw bedrijf in Noord-Brabant klootschieten. Bij ons klootschiet arrangement gaat u op pad met een bolderkar gevuld met een picknick pakket, zodat u tijdens het klootschieten van een lekkere lunch met streekgerechten kunt genieten. Vervolgens kunt u strijden om de titel van beste klootschieter van uw bedrijf. Klootschieten mag dan wel door velen als een oud-Hollands spel gezien worden, maar na een spel klootschieten heeft u hernieuwde energie. Daarnaast is klootschieten een teamsport, waarin collega's elkaar hartstochtelijk kunnen aanmoedigen. Voor meer informatie over dit spel en de mogelijkheden voor klootschieten in bedrijfsverband kunt u terecht op onze klootschiet pagina 

Beugelen voor bedrijven
Beugelen is een van de oudste balsporten van Nederland, die nu nog vooral in Limburg en Noord-Brabant wordt gespeeld. Bij dit spel is het de bedoeling om een zwaren bol met een houten schopje door een ijzeren ring, de beugel, te spelen. U zult werkelijk verbaasd zijn hoe fanatiek de deelnemers bij het beugelen zijn. Succes verzekerd! Kijk op onze beugel pagina voor meer informatie om met uw bedrijf te beugelen.

Oud Hollandse spellen voor bedrijven
Bij De Pandoer hebben we een verzameling van oud Hollandse spellen voor personeelsfeesten. Nabij De Pandoer hebben we ons eigen Tontjes spelletjesbos gevuld met Oud-Hollandse spelletjes, zoals blikgooien, blindemannetje en fietsband werpen. Ons spelletjesbos is een afgeschermd terrein zodat u met uw bedrijf ongestoord aan de slag kunt. Op het terrein zelf hebben we een bar waarmee we u van de nodige drankjes en hapjes kunnen voorzien.

In De Pandoer zelf bieden we ook diverse Oud-Hollandse spellen aan zoals sjoelen en spijkerslaan. Als het dus slecht weer is, hebben we een back-up plan. Meer informatie over onze Oud-Hollandse spellen vindt u op onze Oud-Hollanse spellen pagina .

Funtrain
De funtrain is een fietstrein bestaande uit aan elkaar geschakelde twee-persoonfietsen. Met de funtrain maakt u een mooie tocht door de landelijke peelstreek. De funtrain kan tot 14 fietsen lang worden, dus u zult de aandacht trekken in de omgeving bij deze tocht. Voor meer informatie over deze fietstrein kunt u terecht op onze funtrain pagina

Bedrijfsworkshops
In De Pandoer bieden we diverse workshops aan voor bedrijven, waaronder een koffie/barrista, cocktail, en salsa workshop. Workshops zijn niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Als u overigens zelf een idee heeft voor een workshop, dan zullen we die voor u organiseren. Niks is te gek bij De Pandoer. Op onze workshop pagina  kunt u meer informatie vinden over onze mogelijkheden.

Quizzen met uw bedrijf

Een quiz valt altijd in goede aarde bij collega's. Daarom bieden we verschillende, gezellige quizen aan in De Pandoer, zoals een pubquiz (in een echte pub!) en in hou van ... quiz. Deelnemers strijden tegen elkaar voor een leuke prijs en ondertussen wordt er heel wat afgelachen. Net zoals met onze workshops geldt dat als u een eigen idee voor een quiz heeft, dat we die voor u zullen organiseren. Meer informatie over onze mogelijkheden voor quizzen voor bedrijven vindt u op onze quizpagina 

Proeverijen voor bedrijven
Een proeverij is een leuke activiteit voor een personeelsfeest. Onder leiding van een expert leert u meer over een bepaalde drank en waar u op kunt letten tijdens het proeven. In De Pandoer bieden we wijn- bier-, en whisky proeverijen aan. Op onze proeverij pagina kunt u meer informatie vinden over onze mogelijkheden.

Overige bedrijfsactiviteiten in De Pandoer
In De Pandoer kunt u ook terecht voor bedrijfspresentaties en vergaderingen. Omdat we beschikken over diverse zalen, kunt u deze combineren met een van de bovenstaande activiteiten, lunch, diner en/of feest. Elke zaal in De Pandoer beschikt over een beamer, die u kunt gebruiken. We kunnen een zaal naar uw wensen inrichten om het u en uw collega's naar de zin te maken.

Diner voor bedrijven in De Pandoer
In ons partycentrum hebben we de keuken in eigen beheer. Dit betekent dat we een diner op uw wensen kunnen afstemmen. Of u nu een snelle hap of juist een sjiek diner wilt, we regelen het voor u. Hierbij dragen onze koks kwaliteit hoog in het vaandel. Doordat we een eigen keuken hebben kunnen we ook rekening houden met individuele wensen. Als er gasten zijn die bijvoorbeeld vegetarisch of glutenvrij willen eten, dan zorgen wij hiervoor.

Lekker Feesten in De Pandoer
Na een leuke activiteit is het tijd voor een gezellig feest. De Pandoer heeft een uitgebreid zalencentrum, met maar liefst 8 feestzalen. Deze zalen zijn verschillend qua grootte en daarom geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Daarnaast heeft iedere zaal een eigen sfeer. Zo hebben we de grote spiegelzaal, die ideaal is voor swingend feestje. Maar ook kunt u een feestje bouwen in een echte Engelse pub. In ons zalen menu kunt u meer informatie vinden over de zalen waarin bedrijfsfeesten georganiseerd kunnen worden. Zalen kunnen aan elkaar gekoppeld worden, zodat we ruimte bieden tot maar liefst 1500 man.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt hiervoor ons contactformulier invullen, e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ons bellen op 0493-691918.

Een heerlijke dag...

Wat hebben wij genoten van ons huwelijksfeest in De Pandoer. Het was helemaal top. Bedankt!.

Evenlien Janssen Helmond

Vind je de Pandoer leuk?

Close

Like ons dan