witblok 1440 100

Beenhammetje

 

In Partycentrum de Pandoer is Steakhouse Restaurant Beer & Beefs gevestigd. Dit restaurant is gespecialiseerd in lekkere speciaal bieren en malse steaks.

In ons steakrestaurant in Asten-Heusden kun je in een ontspannen sfeer genieten van lekker eten. Onze menukaart bestaat uit bekende gerechten, maar wel op een originele en verrassende wijze gepresenteerd. Uiteraard staan ook visgerechten en vegetarische maaltijden op onze kaart, zodat er voor ieder wat wils is.

Een heerlijk speciaal bier is een aanvulling voor je gerecht en vice versa. We hebben een ruime collectie van Nederlandse en buitenlandse bieren. We stellen onze bierkaart met zorg samen en voor elk gerecht kunnen we passende bieren adviseren. Zo kun je een biertje kiezen dat bij je maaltijd en smaak past. We hopen je ook met onze uitgebreide collectie te kunnen verrassen zodat je een nieuw speciaal biertje kunt proberen. 
Verder beschikken we eveneens over een mooie wijncollectie zodat ook wijnliefhebbers aan hun trekken kunnen komen.

Beer & Beefs brengt het ultieme Pandoer gevoel in restaurantsfeer. Dit betekent dat gastvrijheid en kwaliteit centraal staan. Wij zullen er alles aan doen om je een fijne en gezellige avond te bezorgen.

Kijk op www.beerandbeefs.nl voor meer info en reserveer een tafeltje.

Een heerlijke dag...

Wat hebben wij genoten van ons huwelijksfeest in De Pandoer. Het was helemaal top. Bedankt!.

Evenlien Janssen Helmond

Vind je de Pandoer leuk?

Close

Like ons dan